Rólunk

Cserveni Attila

Process Technology Lead
ügyvezető

Cserveni_Attila_SCMC_honlap

A mérnöki, tanári és MBA diplomák megszerzése után SAP logisztikai tanácsadóként kezdtem szakmai karrieremet a PwC nemzetközi vezetési tanácsadó cégnél.

Az eltelt 23 év során, ahogy egyre tapasztaltabb lettem ebben a tanácsadási szektorban, érdeklődésemet és megbízásaimat az SAP projektekről az üzleti folyamatok, más IT technológiák, digitális transzformáció és a projektmenedzsment felé terjesztettem ki. A magyar versenyszféra csúcsvállalatainak sikeres és innovatív üzleti-informatikai projekteket szállítottam projektvezető, vezető tanácsadó, tanácsadó szerepben.

Szinte kivétel nélkül hiányérzetem volt a leszállított projektek után, mert leginkább az foglalkoztatott, amiben az IT-megoldást implementáló tanácsadó már nem érdekelt: hogyan tudja az ügyfél a leghatékonyabban kihasználni a leszállított rendszert az üzleti folyamatai mentén? 2019-ben találtam rá a Folyamatbányászatra és annak legsikeresebb képviselőjére, a Celonis-ra, és ezzel a hiányzó láncszemre.

A Celonis-alapú folyamatbányászat teljes spektrumában megszereztem a szükséges képesítéseket (Data Engineer, Analyst, Business Value Architect, Implementation Professional, Sales Professional, Solution Professional). Bizalmon és profizmuson alapuló partneri kapcsolatot építettem és gondozok a Celonis SE-vel. Az eltelt két év alatt magyar nagyvállalatoknak készítettem elő és szállítottam le kollégáimmal folyamatbányászaton alapuló projekteket, növelve prosperitásukat. A sikert az üzleti megbízóim “Hűha!” érzésének mértékében, a számukra termelt üzleti érték nagyságában és az ügyféloldalon kinevelt szakértők tudásában mérem.

hu_HUHungarian